Ga naar hoofdinhoud

Disclaimer

Deze website biedt algemene informatie over de activiteiten van de Stichting Nutsfonds Zierikzee, over de mogelijkheden om in aanmerking te komen voor een bijdrage en over de wijze van aanvragen.
De Stichting Nutsfonds Zierikzee tracht deze website zo zorgvuldig mogelijk te onderhouden, maar staat er niet voor in dat deze informatie volledig juist, compleet en/of actueel is en aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid in welke vorm of omvang dan ook, ontstaan door gebruikmaking van dan wel het vertrouwen op de op deze website verstrekte informatie. Meer in het bijzonder kan de informatie op deze website niet ten grondslag worden gelegd aan een aanspraak op een financiƫle bijdrage met een beroep op vergelijkbare gevallen. Beslissingen over het al dan niet honoreren van een aanvraag zijn te allen tijde voorbehouden aan de Stichting Nutsfonds Zierikzee.

Op de inhoud en presentatie van deze website rusten intellectuele eigendomsrechten van de Stichting Nutsfonds Zierikzee. Het is daarom niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de Stichting Nutsfonds Zierikzee electronisch of anderszins te kopiĆ«ren, openbaar te maken en/of wijzigingen in (onderdelen van) deze website aan te brengen.”

Recente projecten

Koor Cantare Zierikzee
Koor Cantare Zierikzee

Jaarlijks concert 2023

St. Trekpaardendorp Noordwelle
St. Trekpaardendorp Noordwelle

Concours (PHC) Noordwelle 2023

Handboogschutterij Zodiak Zierikzee
Handboogschutterij Zodiak Zierikzee

Blazoenwand en verlichting

St. Hart van Poortambacht
St. Hart van Poortambacht

Huttendorp 2023

Back To Top