Ga naar hoofdinhoud

Disclaimer

Deze website biedt algemene informatie over de activiteiten van de Stichting Nutsfonds Zierikzee, over de mogelijkheden om in aanmerking te komen voor een bijdrage en over de wijze van aanvragen.
De Stichting Nutsfonds Zierikzee tracht deze website zo zorgvuldig mogelijk te onderhouden, maar staat er niet voor in dat deze informatie volledig juist, compleet en/of actueel is en aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid in welke vorm of omvang dan ook, ontstaan door gebruikmaking van dan wel het vertrouwen op de op deze website verstrekte informatie. Meer in het bijzonder kan de informatie op deze website niet ten grondslag worden gelegd aan een aanspraak op een financiƫle bijdrage met een beroep op vergelijkbare gevallen. Beslissingen over het al dan niet honoreren van een aanvraag zijn te allen tijde voorbehouden aan de Stichting Nutsfonds Zierikzee.

Op de inhoud en presentatie van deze website rusten intellectuele eigendomsrechten van de Stichting Nutsfonds Zierikzee. Het is daarom niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de Stichting Nutsfonds Zierikzee electronisch of anderszins te kopiĆ«ren, openbaar te maken en/of wijzigingen in (onderdelen van) deze website aan te brengen.”

Recente projecten

Voedselbank Schouwen-Duiveland
Voedselbank Schouwen-Duiveland

Wekelijkse aankoop van versproducten

Leger des Heils
Leger des Heils

Hulp- en dienstverlening Schouwen-Duiveland

Ondernemersvereniging InZierikzee
Ondernemersvereniging InZierikzee

Schaatsbaan Zierikzee 2023

St. Theaters aan Zee
St. Theaters aan Zee

Verbreding Podiumkunstaanbod Burgh-Haamstede

Back To Top